Meteen naar de inhoud

Biothane

Productinformatie

Wat is biothane eigenlijk?

Biothane is een coated webbing dat erg lijkt op leer. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende breedtes. Afhankelijk van de breedte heeft biothane een breekkracht van 160kg tot 678kg. Biothane wordt vaak gebruikt voor de sluiting van halsbanden, maar ook voor riemen en halsbanden zelf. Er zijn eindeloos veel projecten mogelijk, dus voor iedereen zit er wel iets leuks bij.
Biothane is water- en vuilafstotend, dit zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te maken is.

Bedrukken van biothane

Naast dat ik alle halsbanden en riemen zelf maak, kan ik ook de halsbanden van biothane zelf bedrukken. Dit kan op zowel de halsbanden als de riemen van biothane. De naam van uw huisdier, uw telefoonnummer of bijvoorbeeld een hondenpootje is allemaal mogelijk. De kleur van de bedrukking wordt standaard in het zwart gedaan, maar mocht u toch liever een andere kleur willen, kunt u het beste een bericht sturen.

Hoe weet ik hoe groot de halsband moet zijn?

Om de juiste maat te maken voor een halsband kunt u het beste zelf de nekomvang van uw hond opmeten. Dit gaat het beste met een flexibel meetlint die u om het breedste deel van de nek. Er moeten altijd twee vingers tussen de nek en het meetlint kunnen. Bent u niet helemaal zeker of u de nekomvang goed heeft opgemeten? Stuur mij dan zeker een berichtje met een foto, dan kijken wij er samen naar!
LET OP!
U bent zelf verantwoordelijk voor het goed opmeten van de nekomvang.

De waardering van pawsitivity.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.