Meteen naar de inhoud

Over mij

Hoi allemaal!

Mijn naam is Dominique en ik ben 25 jaar. Ik ben opgegroeid met een passie en liefde voor dieren. Dat is dan ook de reden dat ik een hele leuke baan heb in een dierenkliniek als paraveterinair dierenartsassistente. Ik heb zelf twee super lieve honden die allebei ingezet worden als therapiehond. Mellow is een vijfjarige kruising, een enthousiast hondje. Mellow is dol op aandacht en vindt het werk als therapiehond erg leuk. Balou is een vierjarige Labradoodle en een grote knuffelbeer. Hij voelt mensen ontzettend goed aan. Hij is soms een echte clown en daardoor wordt je altijd vrolijk van hem. Ik vind het heerlijk om samen met mijn honden lekker te wandelen, het bos en het strand vinden wij dan ook erg leuk!

Ik ben begonnen met het maken van halsbanden voor mijn eigen honden. Al snel kreeg ik van verschillende mensen te horen dat er wel interesse was in een halsband. Na heel veel halsbanden te hebben gemaakt voor mijn eigen honden, vond ik het leuk om dit ook voor andere honden te gaan maken. Het maken van een nieuwe halsband gaat niet altijd even makkelijk, soms moet ik een halsband wel vijf keer uit elkaar halen voor ik helemaal tevreden ben. Maar als de halsband dan helemaal af is, ben ik toch best trots op mijn creaties. Ik hoop dat u net zo enthousiast wordt als ik! Ik sta altijd open voor nieuwe creaties en ideeën.

Waar komt de naam Pawsitivity vandaan?
Pawsitivity is een woordspeling die voortkomt uit het Engelse woord voor positiviteit. ‘Paw’ staat voor pootje en ‘sitivity’ voor positiviteit. Honden zijn veel meer dan alleen maar dieren. Honden kunnen zoveel gezelligheid, liefde, steun en positiviteit met zich meebrengen.  De verbinding tussen mens en (therapie)hond is iets moois. Dat is dan ook de reden dat ik voor deze naam gekozen heb.

Waar komt mijn logo vandaan?
Mijn logo is gebaseerd op een foto van mij met mijn hondje Mellow. In deze afbeelding vind ik de verbinding tussen mens en hond goed te zien. Dit logo heeft voor mij dus een dubbele betekenis, omdat het mijn eigen arm en hond zijn.

Neem gerust een kijkje op mijn website, Facebook en Instagram. Mocht u nog vragen of ideeën hebben, mag u altijd een berichtje sturen om de mogelijkheden te bespreken.

De waardering van pawsitivity.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.